Produsele handmade au ceva special, sunt unice, sunt pline de detalii lucrate cu migala si rabdare si cel mai important sunt lucrate si purtate cu drag.  De fiecare data cand admiram un astfel de produs ne intrebam cu siguranta care este povestea lui, cum, de cine si de ce a investit atata timp pentru a-l realiza? Cei care sunt in spatele acestor creatii minunate sunt si ei, la randul lor, niste oameni minunati, oameni frumosi, care isi spun povestea sufletelor lor in produsele pe care le mestesugaresc cu o pasiune de admirat, de cele mai multe ori la ore tarzii in noapte sau in putinul lor timp liber.

Pentru fiecare dintre ei povestea este alta si asta face din produsele handmade sa fie cu adevarat unice.

“Opinci din piele am inceput sa fac dintr-o joaca, fara sa ma gandesc prea mult la sentimentele pe care mi le vor trezi in timp. Am facut intai unele micute micute, apoi unele pentru mine … si apoi am continuat.

Cu totii stim ca opincile din piele nu se mai folosesc acum decat pe la spectacole, pe la serbari scolare … dar a fost cineva care mi-a cerut niste opinci ca sa le foloseasca pe strada, apoi la munte. Tin minte ca m-am chinuit o gramada sa le fac, pentru ca pielea era foarte groasa si rigida, dar am reusit in final. Am fost tare incantata de realizare :).Fotografie-0038

Imi creste sufletul de bucurie de fiecare data cand cunosc pe cineva pasionat de traditii, de trecut.

Pentru mine, trecutul este legat de mamaia care m-a crescut si pe care o iubesc foarte mult. Ea nu apreciaza neaparat opincile, nici nu stiu daca a umblat prea mult cu asa inacaltari, dar poate ca mama ei a avut … si mama ei a crescut-o pe ea, si ea m-a crescut pe mine … si totul se leaga cumva.

Poate pe viitor voi mai face si altceva din piele, dar pentru moment raman la opinci.”

Pe Roxana Cretu si minunatele ei produse handmade o puteti gasi pe blogul personal cioplit dintr-o bucata , de unde puteti afla mai multe despre pasiunile ei si minunatiile pe care le realizeaza din lemn si nu numai.

Produsele din piele naturala sunt ridicate la rangul de arta de artizanii nostri. Pasiunea pentru lucrul cu piele naturala si frumos, cu care acestia lucreaza ne incanta de fiecare data cand le privim creatiile.

 

“Realizez produse handmade din piele : genti, plicuri, bratari, coliere…asa isi incepe Doina Rotaru prezentarea.

doina rotaru

Ce reprezinta pentru mine realizarea acestor produse ?

Un hobby,  un mod de deconectare, un mod de a crea si oferi celor ce doresc sa iasa din cotidian, produse originale, de calitate, imbinand piele cu diferite texturi sau culori si accesorizate cu pietre semipretioase, ornamente metalice, snururi, dantela…”

Dar cel mai bine vorbesc despre Doina Rotaru produsele realizate pe care le puteti vedea si, bineinteles, comanda vizitand paginele de facebook: Accesoriipiele HM si CristinaLeather .Pentru ca apreciem munca tuturor celor care au intrat in lumea produselor handmade si ne dorim sa le impartasim povestea si celor care ne viziteaza site-ul, asteptam cu drag si povestea ta, indiferent care sunt creatiile tale.