Intrebari frecvente

/Intrebari frecvente

Produsele din stoc pot fi trimise in aceeasi zi catre dumneavoastra daca atat comanda cat si plata este confirmata inainte de ora 14 (in cazul platii cu OP) sau daca optati pentru plata prin ramburs.

Coletul ajunge la Cumparator in 1-2 zile prin Curier Rapid sau in 3-5 zile prin Posta Romana.

Costul transportului este influentat de modalitatea de transport aleasa (Curierat Rapid sau Posta Romana), dimensiunea coletului si existenta sau nu a km suplimentari la curierat.

La finalizarea comenzii puteti opta pentru:

  • transport prin Posta Romana – cost standard 18 lei.
  • transport prin Curier Rapid – Fan Courier – cost standard 25 lei.
  • Pentru clientii care au incheiat contract cu o firma de curierat sau considera ca pot avea un cost mai mic al transportului avem si optiunea “transport prin Curier Rapid – plata la destinatie’. In acest caz, costul transportului va este comunicat de catre firma de curierat, la momentul primirii coletului. In cazul in care nu se solicita expedierea cu o alta firma de curierat, coletul va fi expediat prin Fan Courier.
  • Costul transportului revine in sarcina Cumparatorului.

Pe site-ul www.piele-naturala.com comercializam, in special, piele naturala de bovina si de capra. In descrierea produsului veti gasi mentionat tipul de piele. In cazul in care nu gasiti nici o mentiune in acest sens, produsul respectiv este piele naturala de bovina.

 

Prin site-ul nostru www.piele-naturala.com nedorim sa incurajam si sa sustinem activitatea micilor producatori de marochinarie, iubitori de handmade si creatori de frumos, astfel, printre produsele noastre nu veti gasi piele de tapiterie.

In ceea ce priveste accesoriile si uneltele acestea se pot aduce pe comanda, in cantitatile dorite de dvs. In ceea ce priveste pielea naturala, cantitatea disponibila pe site este si cantitatea pe care o avem din respectivul tip de piele si nu putem aduce pe comanda o cantitate suplimentara din respectivul produs.

Stocurile aferente produselor de pe site-ul www.piele-naturala.com sunt reactualizate periodic, in functie de cererea existenta si de disponibilitatea produselor la furnizori. La reactualizarea stocurilor de piele naturala nu garantam continuitate la produse(nu garantam ca veti gasi acelasi tip de piele dupa reactualizarea stocului).

Pielea se vinde la dimensiunea prezentata la descriere. Nu taiem dintr-o piele o anumita forma sau dimensiune. Pielea naturala nu are forma regulata(de dreptunghi sau patrat perfect).

In cazul in care se opteaza pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, nu mai achitati nimic in plus fata de valoarea afisata la finalizarea comenzii. Pe langa contravaloarea produselor mai trebuie sa achitati si costul transportului. In cazul in care ati optat pentru transportul prin Posta Romana – 18 lei sau transportul prin Fan Courier – 25 lei , suma finala a comenzii va fi suma totala de achitat. In cazul in care ati optat pentru transport prin “Curier Rapid – plata la destinatie” , pe langa valoarea cosului de cumparaturi veti mai avea de achitat si contravaloarea transportului(care va va fi comunicata de catre curier la momentul primirii coletului).