Cine suntem

Piele-naturala.com se doreste a fi un univers al pasionatilor de handmade care lucreaza cu piele naturala si nu numai, unde se gasesc nenumarate materii prime, unelte si accesorii pentru marochinarie, dar si idei si sfaturi privind confectionarea produselor handmade.

Pasiunea pentru lucrurile bine facute si dorinta de a incuraja si sustine activitatea micilor producatori de marochinarie, iubitori de handmade si creatori de frumos au dus la lansarea site-ului www.piele-naturala.com.

Bazandu-ne pe experienta acumulata in lucrul cu pielea naturala, selectam cu atentie materiile prime, uneltele si accesoriile dar si informatiile publicate. Astfel, produsele prezentate pe site-ul nostru sunt de cea mai buna calitate, iar pentru ca ne dorim sa fim mai mult decat un simplu magazin online, echipa noastra sta la dispozitia tuturor persoanelor interesate de lucrul cu pielea, care doresc sa afle informatii cu privire la produsele noastre sau care pur si simplu doresc sa isi dezvolte creativitatea intrand in lumea produselor handmade.

Cu speranta ca veti gasi pe site-ul nostru ceea ce cautati, va multumim pentru vizita dumneavoastra si va mai asteptam!

Despre noi

Domeniile www.piele-naturala.com si www.piele-naturala.ro precum si subdomeniile acestora sunt detinute de catre societatea comerciala S.C. ArtPromo S.R.L. avand sediul social in Suceava, str. Aurel Vlaicu, nr.55B, numar de inregistrare la Registrul Comertului J33/578/2005, CUI RO 17483457.

Echipa noastra este formata astazi din persoane care impartasesc aceeasi pasiune care a dus la infiintarea societatii in 2005: pasiunea pentru lucrurile bine facute, trainice, care au o amprenta personala, aceeasi pasiune pe care o regasim cu drag in fiecare dintre colaboratorii nostri.
Va stam la dispozitie pentru detalii si informatii despre produsele noastre si nu numai. Pentru a lua legatura cu noi nu ezitati sa ne contactati la telefon sau e-mail. Raspundem prompt si mereu cu zambetul pe buze.