1. Pielea naturala devine mai frumoasa odata cu timpul

Produsele din piele naturala imbatranesc frumos. Timpul isi lasa amprenta asupra acestora intr-un mod placut iar pielea parca prinde viata. Micile zgarieturi sau pete adauga personalitate gentilor sau accesoriilor din piele si ajung sa faca parte din viata acestora. Pielea naturala ne spune parca o poveste, acea a purtatorului; ne spune cum, unde si cat de des a  folosit produsul respectiv, prin felul in care se transforma. Produsele din sintetic nu vor avea niciodata aceasta caracteristica. Ele pur si simplu se vor uza si nu vor avea niciodata personalitate sau un look vintage.

Piele naturala se antichizeaza

Geanta din piele naturala utilizata in cadrul armatei elvetiene in anii 1930-1940.

         2. Pielea naturala este durabila.

De obicei, o geanta din sintetic este inlocuita datorita uzurii la 6 -12 luni, pe cand o geanta din piele naturala este rezistenta si durabila. Aceasta iti va fi alaturi ani de-a randul, asemeni unui bun prieten.  In cazul in care apare o problema cu o geanta sau un accesoriu din piele naturala, cel mai probabil aceasta va fi usor de reparat. In plus, pielea naturala are mai multe vieti, dupa cum ne place sa spunem, astfel produsele din piele naturala pot fi reconditionate partial sau total putand astfel sa va bucurati de ele pentru mult mai mult timp decat ati considerat initial. Unele genti pot fi chiar transmise din generatie in generatie.

LeatherBagDrOld1

Geanta de mana folosita de medici, de la inceputul anilor 1900. In stare originala, cu pete si zgarieturi prezente.

            3. Pielea naturala este flexibila

Noi suntem intotdeauna in miscare, la fel si accesoriile noastre. Pielea naturala suporta foarte bine  „agitatia” si devine mai moale si maleabila in timp.  De multe ori ajungem sa ne placa un produs din piele naturala mai mult dupa ce l-am folosit o perioada, decat atunci cand l-am achizitionat.

be1b8f15be5ce90e1f563ada534c90b0

 

   4. Pielea naturala e distractiva

De foarte multe ori, intalnim persoane care cred ca pielea naturala este anosta, ca vine in culori standard negru, maro,etc. Gresit. Pielea naturala poate fi distractiva si poate raspunde exigentelor celor mai mari fashionisti. Astazi, gasim piele naturala in toate culorile, putem chiar si printa pe piele naturala.  Avem piele naturala pentru toate gusturile: piele groasa, piele subtire, piele in culori reci sau in culori calde, piele cu imprimeu sau cu fata mata, piele cu insertii sau sidefata, piele cu fata lucioasa sau moale la atingere, piele old school sau fantasy, etc. PN045PN049308340

              5. Pielea naturala ne ofera posibilitati nelimitate.

Trebuie doar sa avem imaginatie, pricepere si rabdare si putem face aproape orice din aceasta: de la portofele  la cufere, de la pantofi  la suporti de sustinere, de la posete la scaune, de la brelocuri la covoare. Cerul este limita!

79ideas_we_love_leather

tl140292Leder-Teppich-CIRCLE-COUNTRY-braun-L-240-x-B-170-cm-69822-0